home | zoeken | contact | disclaimer   

 

  Doelgroepen
  Kinderen
  Jeugd
  Volwassenen 
  Senioren 
  Families/vrienden
  Scholen/verenigingen
  Bedrijven
     
  Activiteiten
  Actief
  Zakelijk
  Cultuur & natuur
  Uitgaan  
  Overnachten
  Overige
     

 


Zakelijk Groningen

Welkom bij Groepen Groningen. Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportieve activiteiten, overnachtingen, workshops, seminars, dagje uit. De website is samengesteld met behulp van verschillende regionale organisaties en geeft daardoor een goed beeld van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen.

Presentaties
  Mustsee Euroborg
  te Groningen
  omschrijving : MustSee Euroborg heeft 10 zalen. De zalen variëren in grootte van 74 tot 379 stoelen. De zalen zijn uitgerust met de modernste ontwikkelingen op gebied van beeld en geluid. In enkele zalen is digitale projectie mogelijk. Dit betekent dat er voor presentaties gebruik gemaakt kan worden van een beamer van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen de zalen worden gebruikt voor presentaties, lezingen etc. Vrijwel alles behoort tot de mogelijkheden.
Uitgaan: Eten en Drinken
  Het Heerenhuis
  te Groningen
  omschrijving : Van maandag tot zaterdag is het Heerenhuis een ideale locatie voor de lunch. Voor grotere gezelschappen biedt het Heerenhuis de mogelijkhied om te kiezen uit lunchmenu's of lunchbuffetten. Van woensdag tot zaterdag is de restaurant geopend voor diner. Komt u individueel, in een klein gezelschap of met een grote groep: in het Heerenhuis bent u van harte welkom. Voor gasten met kinderen is er voor de kids een kinderhoek met speelgoed, kinderplaten en video.
Vergaderen
  Holland Hotel Parkzicht
  te Veendam
  omschrijving : Bij Holland Hotel Parkzicht kunt u terecht voor eigenlijk alle soorten bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord. Dat kan variëren van een klein feestje of vergaderingen met 10 mensen tot een enorme show met wel 1000 personen. Hotel Parkzicht beschikt over totaal 7 moderne zalen die deels zijn samen te voegen. De vergaderzalen zijn voorzien van aircoditioning en alle technische snufjes.
Vergaderen
  Hotel Van der Valk Zuidbroek
  te Zuidbroek
  omschrijving : Het Van der Valk Hotel Zuidbroek is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8.000 personen variërend in grootte van 20 tot 6.300 vierkante meter. Deze multifunctionele zalen bieden u tal van mogelijkheden voor een optimale invulling van uw presentatie, congres, beurs, vergadering, bruiloft of personeelsfeest.
Vergaderen
  Hotel Spoorzicht
  te Loppersum
  omschrijving : De zalen van Hotel Spoorzicht zijn uitermate geschikt voor bedrijfspresentaties, kick-offs, cursussen en vergaderingen. In combinatie met diverse culinaire mogelijkheden maken wij uw event tot een geslaagde bijeenkomst.
Vergaderen
  Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein
  te Appingedam
  omschrijving : Landgoed Ekenstein heeft twee vergaderarrangementen. Ze geven een indicatie van de mogelijkheden. De zeven vergaderzalen bieden de rust en het comfort dat u verwacht. Natuurlijk kunt u de arrangementen aanpassen, zodat u precies vergadert zoals u in gedachten had. Als onderbreking van uw vergadering wordt er tussen 12.00 en 15.00 uur een lunch verzorgd.
Zakelijk: Diversen
  Huis de Beurs
  te Groningen
  omschrijving : Café restaurant Huis de Beurs heeft vijf zalen en één externe locatie tot haar beschikking. Zo zijn er zalen voor vergaderingen, presentaties, recepties, lezingen etc. Ook zijn er zalen voor een wat groter besloten diner of buffet diner.
Zakelijk: Diversen
  Het Kasteel
  te Groningen
  omschrijving : Het Kasteel is een vergaderen congrescentrum in Groningen. Het centrum beschikt over diverse zalen voor congressen, college's, vergaderingen en lesruimtes. Diverse stoelopstellingen zijn mogelijk en audioviseule middelen zijn aanwezig.
Zakelijk: Diversen
  De Vries advies en training
  te Groningen
  omschrijving : Sinds 1990 realiseert De Vries advies en training meerwaarde uit uw diensten. Het bedrijf staat bekend als een enthousiaste, kwalitatieve dienstverlener in een persoonlijke sfeer. De praktische aanpak, de sfeer en de sterke focus op het behalen van resultaten worden vaak geroemd. De Vries biedt o.a verscheidene trainingen, zoals telefoontraining, communicatietraining en persoonlijke effectiviteit. Ook worden er workshops en seminairs gegeven.

 

Add your title here  add your te

Nieuws


Groningen vaarprovincie bij uitstek

Spotlight


Watersportcentrum De Lauwer

Links


Uitburo Groningen
meer handige links
  Copyright 2007 Groepen Groningen.
 
  home | zoeken | contact | disclaimer

powered by: