home | disclaimer   

 

  Doelgroepen
  Kinderen
  Jeugd
  Volwassenen 
  Senioren 
  Families/vrienden
  Scholen/verenigingen
  Bedrijven
     
  Activiteiten
  Actief
  Zakelijk
  Cultuur & natuur
  Uitgaan  
  Overnachten
  Overige
     

 


Scholen/vereningingen Groningen

Welkom bij Groepen Groningen. Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportieve activiteiten, overnachtingen, workshops, seminars, dagje uit. De website is samengesteld met behulp van verschillende regionale organisaties en geeft daardoor een goed beeld van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen.

Camping
  Camping Grunopark
  te Harkstede
  omschrijving : Camping Grunopark is geschikt voor groepen kampeerders en individuele bezoekers. Er zijn aparte comfortplaatsen voor toercaravans en campers. Groepen kunnen kamperen in eigen tenten of huurtenten van het park. Ook verblijf in het Groepslogies of Sporthotel hoort tot de mogelijkheden. Horeca accommodaties zijn op drie plaatsen verspreid over het park te vinden. Op de camping zijn veel verschillende sportieve mogelijkheden voorhanden: waterskien, indoorskien, tennis, golf, paintball, outdooractiviteiten enz.
Camping
  Camping Stadspark
  te Groningen
  omschrijving : Camping Stadspark is bij uitstek geschikt om de stad en de provincie Groningen te verkennen. De camping is onderdeel van een veertig jaar oud, negentig hectare groot, Engels park aan de rand van de stad Groningen. De afstand naar het centrum van Groningen is drie kilometer. Het Stadspark biedt de mogelijkheid tot een fijne wandeling in een prachtige omgeving, of een bezoek aan de kinderboerderij met speeltuin. De camping beschikt ook over een eetgelegenheid.
Cultuur
  Rondvaartbedrijf Kool
  te Groningen
  omschrijving : Een rondvaart door de grachten is de manier om Groningen eens van een heel andere kant te leren kennen. Niet alleen als toerist, maar ook als inwoner van Groningen zelf, zeker al u geïnteresseerd bent in haar rijk verleden. Vanaf het water krijgt u een unieke kijk op de middeleeuwse patriciërshuizen, de prachtige bruggen en de vele torens met hun eeuwenoude historie.
Cultuur
  Vesting Bourtange
  te Bourtange
  omschrijving : Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde (Zuid-Oost Groningen), ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.
Cultuur
  Filmtheater Images
  te Groningen
  omschrijving : Images is een filmtheater dat als doel heeft culturele kwaliteitsfilms, oftewel arthouse-films te vertonen voor een zo breed mogelijk publiek. Ze willen dit doel bereiken door elke week Nederlandse premières en repertoire-cinema te vertonen. Waar mogelijk zijn deze laatste verbonden met andere culturele evenementen binnen Nederland of binnen de regio van het noorden, maar vooral in de stad Groningen en haar directe omgeving.
Cultuur
  Mustsee Euroborg
  te Groningen
  omschrijving : Naast het nieuwe stadion van FC Groningen staat de nieuwste design bioscoop van Nederland: MustSee Euroborg. De bioscoop heeft 10 zalen en bijna 1900 stoelen. Hier zijn alle top films in een sfeervolle omgeving met de meeste beenruimte te ervaren.
Cultuur
  Grafisch Museum Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Het Grafisch Museum in Groningen houdt zich enerzijds bezig met de grafische industrie en kunst in een historisch perspectief, anderzijds met hedendaagse grafische kunst. In het museum worden oude grafische machines – drukpersen, zetmachines, perforators, snijmachines etc - tentoongesteld, waarbij veel machines in bedrijf te zien zijn. Verder is er aandacht voor de lithografie in de vorm een steendrukkerij. Ook een ambachtelijke boekbinderij is in het museum gehuisvest.
Cultuur
  Het Nederlands Stripmuseum
  te Groningen
  omschrijving : Het museum biedt voor alle bezoekers iets wils. De echte kenners vergapen zich aan unieke stukken uit de historie. Kinderen gaan direct aan de slag in het atelier en leren een echt stripgezicht te tekenen. Voor volwassenen is het museum een feest van herkenning met striphelden als Donald Duck, Suske en Wiske, Franka, Agent 327, Eric de Noorman, Jan Jans en de kinderen, Paulus de Boskabouter, Sjors en Sjimmie, Olivier B. Bommel en Kuifje.
Cultuur
  Noordelijk Scheepvaartmuseum
  te Groningen
  omschrijving : Het Noordelijk Scheepvaartmuseum laat de geschiedenis zien van de Noord-Nederlandse scheepsbouw en scheepvaart vanaf de Middeleeuwen tot aan de dag van vandaag. In de beide vijftiende-eeuwse museumpanden komen verschillende thema's aan bod. Jaarlijks zijn er diverse wisseltentoonstellingen die afzonderlijke thema's uit de maritieme wereld behandelen. Ook het Niemeyer Tabaksmuseum is in het gebouw gevestigd. Met 's werelds grootste collectie rookattributen toont dit museum de geschiedenis van de tabak.
Cultuur
  De Theefabriek
  te Houwerzijl
  omschrijving : De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederland's enige theemuseum, een theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel. In de theewinkel kunt u heerlijk rondsnuffelen om net dat speciale theetje te vinden, een leuk cadeautje te kopen of een theeservies samen te stellen.
Cultuur
  Nationaal Rijtuigmuseum
  te Leek
  omschrijving : Het Nationaal Rijtuigmuseum geeft een algemeen beeld van de verschillende typen koetsen en sleden van de 18e tot de 20e eeuw. De 250 rijtuigen van het museum zijn gebruikt door boeren, burgers, de adel en het Koningshuis. Elk jaar presenteert het museum een expositie met een bijzonder thema. Ook zijn er demonstraties en andere evenementen.
Cultuur
  Vestingmuseum Oudeschans
  te Oudeschans
  omschrijving : De rijke historie van het pittoreske Oudeschans krijgt in het Vestingmuseum nieuwe glans. In het museum worden, behalve Oudeschans, ook de omliggende schansen aan beide zijden van de grens (Grensland-Vestingland) belicht. De boeiende geschiedenis met veel oorlogsgeweld komt tot leven door de honderden gebruiksvoorwerpen, die tijdens archeologische opgravingen in de vesting zijn gevonden. U krijgt in het museum een goed beeld van hoe men in de 17e en 18e eeuw in een vesting leefde en werkte.
Cultuur
  Veenkoloniaal Museum
  te Veendam
  omschrijving : In het Veenkoloniaal Museum maakt men kennis met de prehistorische mens, turfgravers, binnenschippers en zeelieden, maar ook met de strokartonarbeiders en de wonderlijke wereld van de productie aardappelzetmeel. Voor groepen zijn er mogelijkheden van verschillende arrangementen.
Cultuur
  Natuurmuseum Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Natuurmuseum Groningen is een educatief centrum voor mens en natuur. Met de collectie, de tentoonstellingen, het uitgebreide educatieve aanbod is het museum, samen met de kindertuinen en het bezoekerscentrum, speciaal voor scholen van groot belang. De thema’s mens, milieu, natuur en landschap bieden het onderwijs volop aanknopingspunten voor bezoek en ondersteuning bij de lessen.
Groepsaccommodatie
  Sporthotel Grunopark
  te Harkstede
  omschrijving : Het Sporthotel is gelegen aan de noordelijke wedstrijdroeibaan. Het hotel heeft 12 tweepersoons kamers en 2 groepslogieszalen voor 10 personen. Het geheel biedt logies voor 45-50 personen. Groepen kunnen gebruik maken van een zitkamer met keuken. Ook is er de mogelijkheid te vergaderen in de aparte vergaderzaal. Het hotel beschikt ool over een eetgelegenheid en hoort er een afslagplaats bij het Sporthotel waar men kan golfen.
Groepsaccommodatie
  Camping Grunopark
  te Harkstede
  omschrijving : Camping Grunopark beschikt over een groepslogies op de camping en werkt samen met het Sporthotel te Harkstede, waar ook een groepslogies beschikbaar is. Logies in eigen- of huurtenten, behoort ook tot de mogelijkheden. Horeca accommodaties zijn op drie plaatsen verspreidt over het park te vinden. Ook wordt er samengewerkt met Break Out, die sportieve activiteiten verzorgt.
Groepsaccommodatie
  Jumping Henk Westernpark
  te Jonkersvaart 10
  omschrijving : Er worden een diverse standaard activiteiten aangeboden zoals paintballen en forelvissen. Verder kunnen uit alle verschillende activiteiten arrangementen worden samengesteld In het westernrestaurant worden verschillende maaltijden aangeboden, horende bij het uur van de dag. Er zijn verschillende overnachtings mogelijkheden beschikbaar zoals slaapzalen en tenten. Verder zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van uw eigen tent of caravan.
Groepsaccommodatie
  Stayokay Esborg
  te Scheemda
  omschrijving : In de oude borg die nog uit de tijd van Napoleon stamt is nu een modern horeca bedrijf gevestigd. Er is een moderne feestzaal, een gezellige bar en overnachtingsmogelijkheden in moderne kamers met eigen sanitair. Jaarlijks overnachten er meer dan 30 verschillende nationaliteiten in de Esbörg, en worden er vele bruiloften en partijen gehouden. De sfeer van vroeger in combinatie met het hedendaagse comfort dragen hier zeker aan bij.
Groepsaccommodatie
  Watersportcentrum De Lauwer
  te Lauwersoog
  omschrijving : De groepsaccommodatie van De Lauwer is door zijn uitgekiende ontwerp geschikt voor vele toepassingen voor grote en kleine groepen. Er zijn talrijke mogelijkheden, van volledig verzorgde arrangementen met bruisende binnen- en buiten activiteiten en feesten en partijen tot eenvoudig gebruik van ruimtes en keuken. Afhankelijk van het aantal gasten zijn ook andere kamerindelingen mogelijk. Het gebruik van de groepsaccommodatie is ook te combineren met het gebruik van de bungalows.
Hotel
  Sporthotel Grunopark
  te Harkstede
  omschrijving : Het Sporthotel is gelegen aan de noordelijke wedstrijdroeibaan. Het hotel heeft 12 tweepersoons kamers en 2 groepslogieszalen voor 10 personen. Het geheel biedt logies voor 45-50 personen. Groepen kunnen gebruik maken van een zitkamer met keuken. Ook is er de mogelijkheid te vergaderen in de aparte vergaderzaal. Het hotel beschikt ool over een eetgelegenheid en hoort er een afslagplaats bij het Sporthotel waar men kan golfen.
Hotel
  Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein
  te Appingedam
  omschrijving : Landgoed Ekenstein heeft 28 ruime hotelkamers. Een gedeelte daarvan in het historische landhuis; een ander gedeelte in de moderne nieuwbouwvleugel. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van de geneugten van deze tijd: bad en/of douche, toilet, minibar, telefoon, broekenpers en televisie. Op elke hotelkamer kunt u - tegen een vergoeding - gebruik maken van draadloos internet.
Indoor en Outdoor: Diversen
  Nieuw Bleyendael
  te Blijham
  omschrijving : Nieuw Bleyendael biedt verschillende excursiemogelijkheden. Een bezoek aan het (moderne) melkveebedrijf of helemaal terug in de tijd in de expositieschuur: hierin vindt u een schitterende collectie boeren gereedschap en machines uit de periode 1900- 1950. Ook een combinatie van is mogelijk. We hebben een groot aantal arrangementen voor u samengesteld voor familiedagen, bedrijfsuitjes en dagtochten.
Indoor en Outdoor: Diversen
  Jumping Henk Westernpark
  te Jonkersvaart
  omschrijving : Er worden een diverse standaard activiteiten aangeboden zoals paintballen en forelvissen. Verder kunnen uit alle verschillende activiteiten arrangementen worden samengesteld In het westernrestaurant worden verschillende maaltijden aangeboden, horende bij het uur van de dag. Er zijn verschillende overnachtings mogelijkheden beschikbaar zoals slaapzalen en tenten. Verder zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van uw eigen tent of caravan.
Indoor en Outdoor: Lasergame
  Target lasergame
  te Groningen
  omschrijving : Met maximaal 20 spelers per spel en een speeltijd van 15 minuten kan iedereen zich helemaal uitleven en volop genieten van het lasergamen. Het nieuwste product van Target is een lasergame-installatie die op iedere locatie, zowel binnen als buiten, gebruikt kan worden. Er is zelfs geen stroomvoorziening nodig omdat het spel (bijna geheel draadloos) bestuurd wordt vanuit een speciale bestelbus.
Indoor: Bowlen
  Bowling & Partycentrum Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Bowling & Partycentrum Groningen is de juiste plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud en voor kleine en grote groepen. Bowling Groningen beschikt over 10 volautomatische AMF wedstrijd bowlingbanen. Verder zijn er mogelijkheden om een aantrekkelijk en succesvol uitje te organiseren.
Indoor: Diversen
  Zwemkasteel Nienoord
  te Leek
  omschrijving : Zwemkasteel Nienoord, gehele jaar geopend, is een zwemparadijs waar men van verschillende activiteiten, attracties en evenementen kan genieten. De sportievelingen kunnen zowel in het 25- meter binnenbad terecht voor het spetterend waterplezier als in vele andere attracties zoals turkse stoombad, sauna, dompelbad, zonnestudio's en natuurlijk een terras. Uiteraard is het Zwemkasteel Nienoord zeer geschikt voor groepen die een sportieve uitdaging aandurven. Van jong tot oud, iedereen kan terecht bij het Zwemkasteel Nienoord. Voor meer informatie , zie de website.
Indoor: Diversen
  Kinder Party Centrum Apekooi
  te Groningen
  omschrijving : Spectaculair voor alle kinderen van 1 tot 12. De Speelconstuctie is een kooi van 10 x 20 x 7 meter hoog, met daarin een uniek buizenstelsel van open en gesloten kruiptunnels, torens, glijbanen en ballenbaden. Er kan gestuurd worden in de Apollo 13 op 7 meter hoogte, of over touwbruggen naar de cycloonglijbaan. Reuze spannend, want veel buizen en tunnels bewegen of wiebelen! De kooi is onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen, het gele gedeelte is geschikt voor de wat jongere kinderen van 3 tot 6 jaar, het groene gedeelte is hoger en spannender voor kinderen van 6 tot 12.
Indoor: Kartracing en Bowling
  Eurokartracing en Bowling Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Indoor Karten is racen op gemotoriseerde skelters op een overdekte baan, F1 racen in het klein. Vele coureurs uit de Formule I hebben de kick van het racen ontdekt op de kartbaan. De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Iedereen vanaf 14 jaar met lef die op zoek is naar actie kan terecht bij Eurokartracing, individueel of met een groep. Ook zijn er 10 bowlingbanen met bewegende lichteffecten en stevig geluid. Wanden en muren worden tevens met een afwisselend kleurenpatroon belicht
Indoor: Skiën
  Skischool Groningen
  te Harkstede
  omschrijving : Skischool Groningen is niet de grootste en doet daarom zijn uiterste best op het lesgeven in skiën en de ambiance. U krijgt met niet meer dan twee personen gelijktijdig les, dus meer persoonlijke aandacht. Het team van instructeurs is vriendelijk en deskundig. Groepsuitjes al of niet in combinatie met andere activiteiten zijn door de situering in het Sporthotel een goede mogelijkheid.
Natuur
  Hortus Haren
  te Haren
  omschrijving : Vlak onder Groningen in Haren vindt u de grootste botanische tuin van Nederland: de Hortus Haren. Op een oppervlakte van ca. 20 hectare groeien en bloeien planten uit alle streken van Nederland en de rest van de wereld. Het gehele jaar door is de tuin zeker een bezoek waard! Een bezoek aan de Chinese tuin zeker de moeite waard: een levend stukje China met prachtige paviljoens, een waterval en het Meer van de Rode Karpers. Op dit moment is een groep Chinese handwerkslieden in de weer met het aanbrengen van verfraaiingen, waaronder schitterende beelden en vazen.
Natuur
  Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
  te Pieterburen
  omschrijving : Sinds 1963 zijn de gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen reeds actief. Vandaag de dag is er een grote keuze uit soorten wadlooptochten, van een lichte zwerftocht bij het haventje van Noordpolderzijl tot een lange oversteek naar een waddeneiland. Bijzonder zijn de "Specials": een combinatie die begint met een stukje varen gevolgd door een wadlooptocht naar Schiermonnikoog. Na een kort verblijf op dit eiland brengt de boot van de Stichting Wadloopcentrum de deelnemers weer naar de vaste wal. Ook is er een cultuur-wadlooparrangement, een combinatie van een fraaie wadzwerftocht met een bezoek aan de Menkemaborg. De Stichting Wadloopcentrum Pieterburen heeft voor ieder wat wils, en organiseert eventueel op verzoek groepstochten op maat.
Outdoor : Zeilen en Surfen
  Watersportcentrum De Lauwer
  te Lauwersoog
  omschrijving : Bij Watersportcentrum De Lauwer kun je ook terecht om het windsurfen te leren. Het is mogelijk om een weekje bij De Lauwer te verblijven en zo een gezellige en actieve zeil of surfvakantie te beleven. Kijk voor meer informatie bij 'Weekje de Lauwer.' Bij Watersportcentrum De Lauwer kunnen ook privé-lessen worden gevolgd.Naast de lessen voor jongeren worden er ook prive zeil- en surflessen gegeven. Watersportcentrum De Lauwer werkt met bekende merken zoals: Laser, Musto, Ottenhome Heeg, Dart, Starboard en Neilpryde.
Outdoor: Diversen
  Break-Out
  te Harkstede
  omschrijving : Break Out is een organisatie die werkzaam is in de evenementenbranche. Vanuit de "thuisbasis", het Grunopark in Harkstede, zijn er de afgelopen jaren veel verschillende sportieve evenementen gerealiseerd. Break-Out biedt diverse sportieve activiteiten voor groepen van verschillende samenstellingen en verschillende grootte. Enige voorbeelden van activiteiten zijn: waterskiën, paintballen, banaanvaren, handboogschieten en wakeboarden.
Outdoor: Diversen
  Familiepark Nienoord
  te Leek
  omschrijving : Het Familiepark Nienoord biedt een hele dag vrolijk vermaak voor het hele gezin. Zo kunnen kinderen de hele dag springen, glijden en rennen in de grote en veilige speeltuin van het park. In de speeltuin vindt u onder andere een Fins ballenbad, een flitsende scooterbaan, paardenbaan, tractorbaan, diverse glijbanen, springkussens en draaimolens. De overdekte speeltuin met onder ander een helikopterbaan en een koffiehoek completeren het uiterst gevarieerde aanbod. Op de kinderboerderij van het park is het elk voorjaar een prachtig gezicht om de jonge dieren met elkaar te zien spelen. Nederlands grootste spoorwegmaquettes met treinen.
Outdoor: Golfen
  Grunogolf
  te Harkstede
  omschrijving : Een bijzondere oefenlokatie voor golfers: een floating range, d.w.z. de ballen worden in het water geslagen en er zijn afstandsmarkeringen in het water. De floating range bestaat uit 18 afslagplaatsen, waarvan 8 overdekt zijn, een grote puttinggreen met 18 holes, een pitchinggreen, een bunker en 4 oefenholes par 3. Bij de oefenaccommodatie is een restaurant met groot terras dat uitkijkt op de floating range.
Outdoor: Golfen
  Pitch & Putt Huninga`s Heem
  te Oostwold
  omschrijving : De Pitch&Putt baan bij Oostwold is weliswaar kort, maar zeer uitdagend en sluit naadloos aan op de in ere herstelde slingertuin. Op deze glooiende baan is elke hole anders door lengteverschillen en hindernissen zoals bunkers, bomen en een paar flinke waterpartijen. Deze Pitch&Putt baan ligt aan de oevers van het Oldambtmeer, aan de rand van de Blauwestad, met een meer van 800 hectare dat is ontwikkeld in de afgelopen jaren.
Outdoor: Wadlopen
  Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
  te Pieterburen
  omschrijving : Sinds 1963 zijn de gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen reeds actief. Vandaag de dag is er een grote keuze uit soorten wadlooptochten, van een lichte zwerftocht bij het haventje van Noordpolderzijl tot een lange oversteek naar een waddeneiland. Bijzonder zijn de "Specials": een combinatie die begint met een stukje varen gevolgd door een wadlooptocht naar Schiermonnikoog. Na een kort verblijf op dit eiland brengt de boot van de Stichting Wadloopcentrum de deelnemers weer naar de vaste wal. Ook is er een cultuur-wadlooparrangement, een combinatie van een fraaie wadzwerftocht met een bezoek aan de Menkemaborg. De Stichting Wadloopcentrum Pieterburen heeft voor ieder wat wils, en organiseert eventueel op verzoek groepstochten op maat.
Uitgaan: Diversen
  Pathé Groningen
  te Groningen
  omschrijving : De bezoeker staat centraal in het Pathé-concept. Er worden hoge normen gehanteerd - zowel op het gebied van de service in de theaters als op het gebied van comfort, projectie en geluid – om een optimale filmbeleving te garanderen. Het filmprogramma van Pathé is breed en altijd actueel. Natuurlijk worden alle belangrijke nieuwe films vertoond. Pathé vertoont bovendien hoogwaardige films die net iets minder commercieel potentieel hebben. Ook voor kinderen is er in het theater heel wat te genieten.
Uitgaan: Diversen
  Filmtheater Images
  te Groningen
  omschrijving : Images is een filmtheater dat als doel heeft culturele kwaliteitsfilms, oftewel arthouse-films te vertonen voor een zo breed mogelijk publiek. Ze willen dit doel bereiken door elke week Nederlandse premières en repertoire-cinema te vertonen. Waar mogelijk zijn deze laatste verbonden met andere culturele evenementen binnen Nederland of binnen de regio van het noorden, maar vooral in de stad Groningen en haar directe omgeving.
Uitgaan: Diversen
  Mustsee Euroborg
  te Groningen
  omschrijving : Naast het nieuwe stadion van FC Groningen staat de nieuwste design bioscoop van Nederland: MustSee Euroborg. De bioscoop heeft 10 zalen en bijna 1900 stoelen. Hier zijn alle top films in een sfeervolle omgeving met de meeste beenruimte te ervaren.
Uitgaan: Eten en Drinken
  De Drie Gezusters
  te Groningen
  omschrijving : De Drie Gezusters is een combinatie van een luxues grand café met het feestgevoel van een danskroeg. Het is voor velen een begin- en eindpunt voor een uitje of een avondje stappen.
Uitgaan: Eten en Drinken
  NI HAO Wok
  te Groningen
  omschrijving : Er gaat niets boven het mooiste wokrestaurant van Nederland! Let u eens op de gedurfde, maar sfeervolle combinatie van antieke en moderne Chinese en westerse interieurelementen. Kijk eens rustig naar de vele culinaire mogelijkheden van NI HAO Wok. En wees blij dat een avondje smikkelen, smullen, genieten of hoe u het maar wilt noemen, in deze fraaie ambiance nog zo betaalbaar is.
Uitgaan: Eten en Drinken
  NI HAO Stadsparkpaviljoen
  te Groningen
  omschrijving : In het najaar kunt u bij NI HAO Stadsparkpaviljoen culinair de hele wereld rond. Met een internationale keuken: geliefde klassiekers en bijzondere specialiteiten uit de hele wereld. Bovendien serveer NI HAO Stadsparkpaviljoen tegen die tijd ook een (zaken-)lunch à la carte. Luxe dinerbuffet voor groepen vanaf 8 personen € 28,80 pp inclusief drankjes (exclusief gedistilleerd). Vier uw feestje bij NI HAO Stadsparkpaviljoen – met z’n tweeën of met z’n 600 – inclusief prachtig uitzicht en parkeren aan huis.
Uitgaan: Eten en Drinken
  Baton Rouge
  te Groningen
  omschrijving : Sinds 19 december 2002 is Baton Rouge gevestigd te Groningen en wordt gezien als één van de gezelligste eetgelegenheden in de stad. De aangename sfeer maakt dat u zich bij binnenkomst direct thuis zult voelen. In het bargedeelte kunt u ongedwongen borrelen en in het ruim opgezette restaurant kunt u genieten van vele specialiteiten en heerlijke streetfood gerechten, waarbij u alle gelegenheid krijgt om na te tafelen. Ook kunt u bij terecht voor o.a. buffetten, partijen, borrels en bruiloften. We hebben daarvoor menusuggesties, die aan uw wensen kunnen worden aangepast.
Uitgaan: Eten en Drinken
  Huis de Beurs
  te Groningen
  omschrijving : Huis ‘De Beurs’ is al zo‘n tweehonderd jaar lang een instituut van horeca, handel en cultuur. Al die tijd vervulde het verschillende functies. Huis “De Beurs” is vervlochten met de geschiedenis en ontwikkeling van de stad Groningen. Vanuit Huis “De Beurs” kun je de symbolen van de geschiedenis van de stad zien: de Martinitoren, de toren van het Academiegebouw, de Korenbeurs, de Vismarkt en de Synagoge. Café restaurant Huis de Beurs heeft vijf zalen en één externe locatie tot haar beschikking. Op de begane grond van het café kunt u, naast een lekker kopje koffie, ook lunchen en dineren. Vanaf 25 augustus elke zaterdagavond live-muziek!
Uitgaan: Eten en Drinken
  Het Heerenhuis
  te Groningen
  omschrijving : Van maandag tot zaterdag is het Heerenhuis een ideale locatie voor de lunch. Voor grotere gezelschappen biedt het Heerenhuis de mogelijkhied om te kiezen uit lunchmenu's of lunchbuffetten. Van woensdag tot zaterdag is de restaurant geopend voor diner. Komt u individueel, in een klein gezelschap of met een grote groep: in het Heerenhuis bent u van harte welkom. Voor gasten met kinderen is er voor de kids een kinderhoek met speelgoed, kinderplaten en video.
Zakelijk: Diversen
  Huis de Beurs
  te Groningen
  omschrijving : Café restaurant Huis de Beurs heeft vijf zalen en één externe locatie tot haar beschikking. Zo zijn er zalen voor vergaderingen, presentaties, recepties, lezingen etc. Ook zijn er zalen voor een wat groter besloten diner of buffet diner.
Zakelijk: Diversen
  Het Kasteel
  te Groningen
  omschrijving : Het Kasteel is een vergaderen congrescentrum in Groningen. Het centrum beschikt over diverse zalen voor congressen, college's, vergaderingen en lesruimtes. Diverse stoelopstellingen zijn mogelijk en audioviseule middelen zijn aanwezig.

 

Add your title here  add your te

Nieuws


Gratis rondleidingen in Groningermuseum

Spotlight


Culinair Wandelen

Links


Uitburo Groningen
meer handige links
  Copyright 2023 Groepen Groningen.
 
  home | disclaimer

powered by: