home | disclaimer   

 

  Doelgroepen
  Kinderen
  Jeugd
  Volwassenen 
  Senioren 
  Families/vrienden
  Scholen/verenigingen
  Bedrijven
     
  Activiteiten
  Actief
  Zakelijk
  Cultuur & natuur
  Uitgaan  
  Overnachten
  Overige
     

 


Overig Groningen

Welkom bij Groepen Groningen. Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportieve activiteiten, overnachtingen, workshops, seminars, dagje uit. De website is samengesteld met behulp van verschillende regionale organisaties en geeft daardoor een goed beeld van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen.

Overig: Culinair Diversen
  Wineworks
  te Groningen
  omschrijving : Wineworks is een bedrijf dat wijnproeverijen en wijncursussen organiseert. Het proeven en beoordelen van wijnen, en het ontdekken van uw eigen smaak staan hierbij centraal. De proeverijen worden geboekt door bedrijven, maar ook door buurt- of sportverenigingen e.d. Bij u op locatie of op een van de wineworks-locaties verspreid door Nederland. Eten, drinken, genieten in een heerlijke atmosfeer. Ook worden er reizen georganiseerd naar de vele wijngebieden, op zoek naar de beste wijnen.
Overig: Culinair Diversen
  Kookstudio Haren Groningen
  te Haren
  omschrijving : De kookstudio biedt diverse mogelijkheden voor alle mensen die houden van eten en drinken. De kookstudio staat open voor elk initiatief op “culinair” gebied. Zo zijn er op culinair gebied workshops, cursussen, catering, buffetten, vergadermogelijkheden, demonstraties etc.
Overig: Workshop
  Bonbon Atelier Schlaman
  te Groningen
  omschrijving : Bonbon Atelier Schlaman biedt de mogelijkheid om aan een workshop of bonbonproeverij deel te nemen. De workshops en de proeverij zijn beiden uitstekend geschikt om eens met uw collega’s te doen tijdens een bedrijfsuitje of met een groep vrienden wanneer u iets speciaals te vieren heeft. Voor zowel de workshops als de bonbonproeverij kan Bonbon Atelier een arrangement aanbieden. Dit bestaat uit het volgen van de workshop en een rondleiding door de stad Groningen onder professionele begeleiding. Voor meer informatie zie de website.

 

Add your title here  add your te

Nieuws


Gratis rondleidingen in Groningermuseum

Spotlight


Nieuw Bleyendael

Links


Uitburo Groningen
meer handige links
  Copyright 2023 Groepen Groningen.
 
  home | disclaimer

powered by: