home | disclaimer   

 

  Doelgroepen
  Kinderen
  Jeugd
  Volwassenen 
  Senioren 
  Families/vrienden
  Scholen/verenigingen
  Bedrijven
     
  Activiteiten
  Actief
  Zakelijk
  Cultuur & natuur
  Uitgaan  
  Overnachten
  Overige
     

 


 

Links
De Oosterpoort & De Stadsschouwburg
De Oosterpoort is een concertpodium in het centrum van Groningen en speelt gedurende het seizoen alert in op nieuw en onverwacht aanbod. Ook voor congressen, symposia, recepties, feesten en festivals.

Evenementenkalender 2008
De evenementenkalender van de provincie Groningen voor 2008.

Groningen Stad en Ommeland
Hier kunt u alles over Groningen te weten komen: 1.De Gemeente Groningen, 2.De Provincie Groningen 3.De VVV Groningen

Grunopark
Een all around park met sport, horeca en logies

Het verhaal van Groningen
Hetverhaalvangroningen.nl presenteert het cultureel erfgoed van Groningen door middel van verhalen. U kunt verhalen lezen over het verre, maar ook het recente verleden. Over bijzondere gebeurtenissen, monumenten, personen, historische objecten en nog veel meer.

Marketing Groningen
De binnenstad van Groningen staat in de week van 17 mei tot en met 20 juni geheel in het teken van Cuba. De ‘Cubaweek’ wordt georganiseerd in het kader van de tentoonstelling Cuba! In het kader van de feestweek vinden op verschillende podia in de stad Cubaanse dans- en muziekoptredens plaats. Ook restaurants en eetcafeetjes doen mee: zij geven hun menukaarten deze week een Cubaans tintje. Winkels in het stadscentrum dragen hun steentje bij door de etalages zoveel mogelijk in Cubaanse sferen in te richten. De Cubaweek is een samenwerkingesproject van het Groninger Museum Marketing Groningen en de Groninger City Club.

Martiniplaza
Martiniplaza beschikt over één van de grootste theaterzalen van Nederland. De multifunctionele Middenhal heeft 3.600 zitplaatsen. Grote concerten, beurzen, congressen en sportevenementen vinden regelmatig plaats in de Middenhal en het is tevens de thuisbasis van de basketbalploeg MPC Capitals.

Noorderzon
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is een veelvoud van dingen. Sinds een aantal jaren brengen wij een aantal accenten aan in onze programmering. Dit jaar presenteren wij onder de titel Looking Up een aantal voorstellingen uit het Noorden.

Nordic Walking-Najaarsprogramma
Lessen, cursussen, stapcoaching en trainingen in het Nordic Walking voor zowel beginners als gevorderden. Lessen beginnen vanaf 19 september. Voor meer info zie de site.

Op stap trips
Op Stap Trips beschrijft een reis door Noord-Nederland waarin u wordt geattendeerd op onontdekte plekjes. Op stap trips geeft tips over mooie stukjes natuur, leuke activiteiten van kanoën tot wadlopen, wandelen en fietsen.

 
 
Martinitoren bij nacht
 
 

 

Add your title here  add your te

Nieuws


Gratis rondleidingen in Groningermuseum

Spotlight


Mustsee Euroborg

Links


Uitburo Groningen
meer handige links
  Copyright 2023 Groepen Groningen.
 
  home | disclaimer

powered by: