home | zoeken | contact | disclaimer   

 

  Doelgroepen
  Kinderen
  Jeugd
  Volwassenen 
  Senioren 
  Families/vrienden
  Scholen/verenigingen
  Bedrijven
     
  Activiteiten
  Actief
  Zakelijk
  Cultuur & natuur
  Uitgaan  
  Overnachten
  Overige
     

 


Actief Groningen

Welkom bij Groepen Groningen. Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportieve activiteiten, overnachtingen, workshops, seminars, dagje uit. De website is samengesteld met behulp van verschillende regionale organisaties en geeft daardoor een goed beeld van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen.

Indoor en Outdoor: Diversen
  Nieuw Bleyendael
  te Blijham
  omschrijving : Nieuw Bleyendael biedt verschillende excursiemogelijkheden. Een bezoek aan het (moderne) melkveebedrijf of helemaal terug in de tijd in de expositieschuur: hierin vindt u een schitterende collectie boeren gereedschap en machines uit de periode 1900- 1950. Ook een combinatie van is mogelijk. We hebben een groot aantal arrangementen voor u samengesteld voor familiedagen, bedrijfsuitjes en dagtochten.
Indoor en Outdoor: Diversen
  Jumping Henk Westernpark
  te Jonkersvaart
  omschrijving : Er worden een diverse standaard activiteiten aangeboden zoals paintballen en forelvissen. Verder kunnen uit alle verschillende activiteiten arrangementen worden samengesteld In het westernrestaurant worden verschillende maaltijden aangeboden, horende bij het uur van de dag. Er zijn verschillende overnachtings mogelijkheden beschikbaar zoals slaapzalen en tenten. Verder zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van uw eigen tent of caravan.
Indoor en Outdoor: Lasergame
  Target lasergame
  te Groningen
  omschrijving : Met maximaal 20 spelers per spel en een speeltijd van 15 minuten kan iedereen zich helemaal uitleven en volop genieten van het lasergamen. Het nieuwste product van Target is een lasergame-installatie die op iedere locatie, zowel binnen als buiten, gebruikt kan worden. Er is zelfs geen stroomvoorziening nodig omdat het spel (bijna geheel draadloos) bestuurd wordt vanuit een speciale bestelbus.
Indoor: Bowlen
  Bowling & Partycentrum Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Bowling & Partycentrum Groningen is de juiste plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud en voor kleine en grote groepen. Bowling Groningen beschikt over 10 volautomatische AMF wedstrijd bowlingbanen. Verder zijn er mogelijkheden om een aantrekkelijk en succesvol uitje te organiseren.
Indoor: Culinair Diversen
  `t Kookpunt
  te Groningen
  omschrijving : Verdiep u bij 't Kookpunt in een culinair thema: tapas, amuses, soepen, nagerechten, high tea-lekkernijen en nog veel meer. Koppel een museumbezoek of creatieve workshop aan een toepasselijkavondje Kookpunt. Ontdek onder deskundige begeleiding het subtiele bouquet van de mooiste en zuiverste wijnen. Om een diner smakelijk en op tijd op tafel te krijgen, moet iedereen zijn beste beentje voor zetten. Zonder intensieve communicatie en goede coŲrdinatie mislukt het eten. De sterke en zwakke kanten van het team en de teamleden komen onverbiddelijk aan het licht wanneer er samen wordt gekookt.
Indoor: Diversen
  Zwemkasteel Nienoord
  te Leek
  omschrijving : Zwemkasteel Nienoord, gehele jaar geopend, is een zwemparadijs waar men van verschillende activiteiten, attracties en evenementen kan genieten. De sportievelingen kunnen zowel in het 25- meter binnenbad terecht voor het spetterend waterplezier als in vele andere attracties zoals turkse stoombad, sauna, dompelbad, zonnestudio's en natuurlijk een terras. Uiteraard is het Zwemkasteel Nienoord zeer geschikt voor groepen die een sportieve uitdaging aandurven. Van jong tot oud, iedereen kan terecht bij het Zwemkasteel Nienoord. Voor meer informatie , zie de website.
Indoor: Diversen
  Kinder Party Centrum Apekooi
  te Groningen
  omschrijving : Spectaculair voor alle kinderen van 1 tot 12. De Speelconstuctie is een kooi van 10 x 20 x 7 meter hoog, met daarin een uniek buizenstelsel van open en gesloten kruiptunnels, torens, glijbanen en ballenbaden. Er kan gestuurd worden in de Apollo 13 op 7 meter hoogte, of over touwbruggen naar de cycloonglijbaan. Reuze spannend, want veel buizen en tunnels bewegen of wiebelen! De kooi is onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen, het gele gedeelte is geschikt voor de wat jongere kinderen van 3 tot 6 jaar, het groene gedeelte is hoger en spannender voor kinderen van 6 tot 12.
Indoor: Kartracing en Bowling
  Eurokartracing en Bowling Groningen
  te Groningen
  omschrijving : Indoor Karten is racen op gemotoriseerde skelters op een overdekte baan, F1 racen in het klein. Vele coureurs uit de Formule I hebben de kick van het racen ontdekt op de kartbaan. De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Iedereen vanaf 14 jaar met lef die op zoek is naar actie kan terecht bij Eurokartracing, individueel of met een groep. Ook zijn er 10 bowlingbanen met bewegende lichteffecten en stevig geluid. Wanden en muren worden tevens met een afwisselend kleurenpatroon belicht
Indoor: SkiŽn
  Skischool Groningen
  te Harkstede
  omschrijving : Skischool Groningen is niet de grootste en doet daarom zijn uiterste best op het lesgeven in skiŽn en de ambiance. U krijgt met niet meer dan twee personen gelijktijdig les, dus meer persoonlijke aandacht. Het team van instructeurs is vriendelijk en deskundig. Groepsuitjes al of niet in combinatie met andere activiteiten zijn door de situering in het Sporthotel een goede mogelijkheid.
Outdoor : Zeilen en Surfen
  Watersportcentrum De Lauwer
  te Lauwersoog
  omschrijving : Bij Watersportcentrum De Lauwer kun je ook terecht om het windsurfen te leren. Het is mogelijk om een weekje bij De Lauwer te verblijven en zo een gezellige en actieve zeil of surfvakantie te beleven. Kijk voor meer informatie bij 'Weekje de Lauwer.' Bij Watersportcentrum De Lauwer kunnen ook privť-lessen worden gevolgd.Naast de lessen voor jongeren worden er ook prive zeil- en surflessen gegeven. Watersportcentrum De Lauwer werkt met bekende merken zoals: Laser, Musto, Ottenhome Heeg, Dart, Starboard en Neilpryde.
Outdoor: Culinair Wandelen
  Culinair Wandelen
  te Groningen
  omschrijving : Een unieke combinatie van culinaire verwennerij door geselecteerde toprestaurants en de bezienswaardigheden van de "Beste Binnenstad van Nederland". Samen met een ervaren maar vooral enthousiaste stadsgids ontdekt u de prachtige en diverse binnenstad van Groningen. Zelfs geboren Groningers zijn verbaasd over de vele mooie plekjes en de interessante historie, u beeldend verteld door uw gastvrouw of gastheer. U wandelt van restaurant naar restaurant alwaar u exclusieve en smaakvolle gerechten geserveerd worden, begeleid door een passend glas.
Outdoor: Diversen
  Break-Out
  te Harkstede
  omschrijving : Break Out is een organisatie die werkzaam is in de evenementenbranche. Vanuit de "thuisbasis", het Grunopark in Harkstede, zijn er de afgelopen jaren veel verschillende sportieve evenementen gerealiseerd. Break-Out biedt diverse sportieve activiteiten voor groepen van verschillende samenstellingen en verschillende grootte. Enige voorbeelden van activiteiten zijn: waterskiŽn, paintballen, banaanvaren, handboogschieten en wakeboarden.
Outdoor: Diversen
  Familiepark Nienoord
  te Leek
  omschrijving : Het Familiepark Nienoord biedt een hele dag vrolijk vermaak voor het hele gezin. Zo kunnen kinderen de hele dag springen, glijden en rennen in de grote en veilige speeltuin van het park. In de speeltuin vindt u onder andere een Fins ballenbad, een flitsende scooterbaan, paardenbaan, tractorbaan, diverse glijbanen, springkussens en draaimolens. De overdekte speeltuin met onder ander een helikopterbaan en een koffiehoek completeren het uiterst gevarieerde aanbod. Op de kinderboerderij van het park is het elk voorjaar een prachtig gezicht om de jonge dieren met elkaar te zien spelen. Nederlands grootste spoorwegmaquettes met treinen.
Outdoor: Golfen
  Grunogolf
  te Harkstede
  omschrijving : Een bijzondere oefenlokatie voor golfers: een floating range, d.w.z. de ballen worden in het water geslagen en er zijn afstandsmarkeringen in het water. De floating range bestaat uit 18 afslagplaatsen, waarvan 8 overdekt zijn, een grote puttinggreen met 18 holes, een pitchinggreen, een bunker en 4 oefenholes par 3. Bij de oefenaccommodatie is een restaurant met groot terras dat uitkijkt op de floating range.
Outdoor: Golfen
  Pitch & Putt Huninga`s Heem
  te Oostwold
  omschrijving : De Pitch&Putt baan bij Oostwold is weliswaar kort, maar zeer uitdagend en sluit naadloos aan op de in ere herstelde slingertuin. Op deze glooiende baan is elke hole anders door lengteverschillen en hindernissen zoals bunkers, bomen en een paar flinke waterpartijen. Deze Pitch&Putt baan ligt aan de oevers van het Oldambtmeer, aan de rand van de Blauwestad, met een meer van 800 hectare dat is ontwikkeld in de afgelopen jaren.
Outdoor: Wadlopen
  Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
  te Pieterburen
  omschrijving : Sinds 1963 zijn de gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen reeds actief. Vandaag de dag is er een grote keuze uit soorten wadlooptochten, van een lichte zwerftocht bij het haventje van Noordpolderzijl tot een lange oversteek naar een waddeneiland. Bijzonder zijn de "Specials": een combinatie die begint met een stukje varen gevolgd door een wadlooptocht naar Schiermonnikoog. Na een kort verblijf op dit eiland brengt de boot van de Stichting Wadloopcentrum de deelnemers weer naar de vaste wal. Ook is er een cultuur-wadlooparrangement, een combinatie van een fraaie wadzwerftocht met een bezoek aan de Menkemaborg. De Stichting Wadloopcentrum Pieterburen heeft voor ieder wat wils, en organiseert eventueel op verzoek groepstochten op maat.
Outdoor: Watersport
  Watersportcentrum Cnossen Leekstermeer
  te Nietap/ Roden
  omschrijving : Watersportcentrum Cnossen is een echt watersport bedrijf. Het bedrijf ligt tegen het Leekstermeer aan. Dit meer is 220 hectare groot en gemiddeld 1.50 meter diep. De bodem bestaat uit een harde zandlaag. Ideaal voor de beginnende surfers en zeilers. Het is geen druk vaarwater. Het watersportcentrum heeft een uitgebreide botenvloot. Deze boten zijn per uur te huur. Naast de losse boten verhuur wordt ervoor jong en oud cursussen aangeboden. Als u zelf een boot heeft dan kunt u die in een ligplaats neerleggen in de jachthaven.

 

Add your title here  add your te

Nieuws


Groningen vaarprovincie bij uitstek

Spotlight


Hooghoudt

Links


Uitburo Groningen
meer handige links
  Copyright 2007 Groepen Groningen.
 
  home | zoeken | contact | disclaimer

powered by: